Personvern

Personvern

Personopplysninger


Fordi betaling hos nectarshop.no kan skje ved bruk av kort, er vi spesielt opptatt av sikkerhet. Når du betaler med kort, sendes dine kortopplysninger til din banks betalingssystem. Denne kommunikasjonen er kryptert, slik at ingen uvedkommende får tilgang til opplysningene som sendes.

Håndtering av personopplysninger

For at varene skal komme frem til deg, trenger vi navnet ditt og postadressen din. For ordrebekreftelse via e-post, må vi også ha din e-postadresse. Disse opplysningene oppbevares i vårt kunderegister, som bare nectarshop.no sine medarbeidere har tilgang til.

Vi gir ikke dine opplysninger videre

Opplysningene du oppgir gis eller selges aldri videre til tredjemann. De vil bare bli benyttet i nectarshop.no sin kontakt med deg. Om du ønsker, kan du bli slettet fra kundekartoteket ved å gi oss beskjed pr. e-post.  Du har også rett til å få opplyst om hva som er registrert om deg. Er opplysningene gale, ufullstendige eller ikke relevante, kan du forlange å få dem rettet eller slettet.

Cookies

les om hvordan vi håndterer cookies her

Samarbeid med Stripe

Vi samarbeider med en av verdens største leverandør av internett betalingsløsninger, Stripe. 

Hele betalingsoperasjonen foregår på krypterte og dermed sikre linjer.  

Hvordan betale?

Det er viktig for oss at du føler deg trygg når du handler hos oss. Vi bruker kun betalingsmåter som sikrer deg god trygghet ved kjøp på internett.

Kortbetaling

VISA, AMEX og Mastercard

Velger du denne betalingsformen blir du videreført til Nets sine sider. Her taster du inn din kortinformasjon, og betaler for varene.


Klarna faktura/Klarna Konto

Med Klarna faktura vil vi sende varene til deg og du vil få faktura med 14 dagers betalingsfrist fra Klarna. Det koster deg ingen ting ekstra å få faktura fra Klarna. Med Klarna konto kan du dele opp betalingen og samle alle dine kjøp. Personopplysninger behandles i henhold til personopplysningsloven. Klarna håndterer personopplysninger for å utføre kundeanalyser, identifikasjoner, kredittvurderinger og markedsføring.

Ditt personnummer er også ditt kundenummer hos Klarna. Ved et kjøp kommer Klarna utføre en kredittvurdering og i visse tilfeller kan en kredittopplysning forekomme. Du får da en kopi av kredittopplysningen per post.