The Magic of Flawless Foundation

The Magic of Flawless Foundation

HVA ER HEMLIGHETEN MED MIN FOUNDATION?

Jeg har alltid hatt en vanskelig hud, og det er vel også grunnen til at jeg etter mye prøving og feiling innen hudpleieprodukter endte opp med å lage min egen serie. En annen drøm jeg har gått med i mange år er å også lage en foundation som passer oss med uperfekt hud. Du vet, vi som blir blanke i løpet av dagen, har urenheter, store porer, linjer, tørr overflate…ja, listen er lang.

I starten på 2019 kunne jeg endelig lansere min makeup serie LNDA Makeup, og det første produktet var selvsagt Flawless Foundation!

Denne hadde jeg jobbet med lenge, og var veldig spent på om andre enn meg syntes den var like bra. Ville folk like den? Gleden var derfor ENORM når kunder kjøpte, testet den, og tilbakemeldingene kom: DE ELSKET DEN! Etter den tid har vi solgt tusenvis av den, den har virkelig blitt en bestselger.

Flawless Foundation gir en silkematt finish og legger seg ikke i porer, linjer eller rynker. Den har opp til 15 timers holdbarhet og har lett til medium dekkevne.
Tilbake til bloggen